Saturday, May 5, 2012

Di Hari ahad :)                      Assalammualaikum semuany ? sehad ? alhamdullillah kalau sehad sahaje :D hari ini adalah hari ahad yang sangat bosan bagiku . di rumah seharian , sendirian dan kesunyian :"( huhuhu . Tidak sabar menunggu tibany hari esok untuk pergi ke kelas berjumpa dengan kawan-kawan DPL ku yang sangat aku hargai :P uisehhh . HAHAHAHA !

                      Pepagi lagi aku d tinggalkan d rumah oleh abah and abang aku . yang sedihny lagi , ak d kunci dari luar :"( (sepa suruh kau Rihaina , lambat lagi bangun ) hehehe ! Nasiblah juga dorang awal pulang , kalau tidak , mati lah aku . hehehe :P Hari ini teda buat apa-apa , just kuar masuk bilik tengok tv and lappy . itu seja kerja ak . :( sekurang2nya klu aku ada kelas , masaku yang bosan di isi dengan gelagat kawan-kawan yang sama gelaa dengan aku :D iloveyouall <3

                     Sekarang suda tertera template d bloggie ak suda bertukar kepada "polka Dot" cumil kan ? :D hehehe . suka ak dengan polka dot neyh taoo :) apa-apa pown , semoga kamu semua bahagia selalu yaw :) jangan sedih2 . jangan marah2 and jangan bermuram durja :)

                     Untuk hari ini , sampai sini sejaa cerita Merepek saye ye . hope semua terhibur ( :P terhiburlah sangat ! ) HAHAHAHA ! jaga diri , jaga hati and jaga mata :) takut mata tuh termasuk habuk plak :) babaiiii .

MA"ASSALAMAH :)

                                                                        Imissher (myputeri)
                                                   # MOO_MOO iloveyousayang :D

No comments:

Post a Comment